Teräksen taivutus

Ota yhteyttä

Teräksen särmäys ja taivutus ammattitaidolla

Karijoen Metallilta saat laadukkaat, piirustusten mukaisesti särmätyt ja taivutetut tuotteet. Käytössämme on neljä särmäyspuristinta, pyöristysvalssi ja muotorautamankeli, joilla leikattu levy tai teräsprofiili saadaan taivutettua haluttuun muotoon. Pystymme taivuttamaan suuriakin kappaleita. Karijoen Metallin työntekijöillä on vankka ammattitatio ja vuosien kokemus metallin taivutuksesta. Työntekijöiden ammattitaidon ansiosta pystymme toteuttamaan vaativiakin muotoja tarkasti haluttuihin mittoihin. Taivutuksen jälkeen tuotteet ovat valmiita seuraaviin työvaiheisiin kuten hitsaukseen.

Kun tarvitset laadukkaita metalliosia, ota yhteyttä.

Särmäys

Karijoen Metallilla on neljä erikokoista särmäyspuristinta. Pienimmän särmäyspuristimen puristusvoima on 100 tonnia ja maksimileveys särmättävälle kappaleelle on 3000 mm. Suurin särmäyspuristimme on puristusvoimaltaa 600 tonnia ja maksimileveys 7000 mm. CNC ohjatuilla särmäyspuristimillamme taipuu sekä ohuet että paksut teräslevyt tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytössämme on erilaisia työkaluja, jotta kappaleeseen saadaan aikaan haluttu taivutus. Särmättävät kappaleet voivat olla 2-50 mm paksuisia.

Kanttaus

Kanttauskoneellamme taivutamme ohutlevytuotteita, joiden levyn paksuus on enintään 6 mm. Kanttausleveys voi olla enimmillään 3000 mm.

Pyöristysvalssi

Pyöristysvalssilla muokkaamme teräslevystä kartion, lieriön tai muuten kaarevan kappaleen. 

Muotorautamankeli

Muotorautamankelilla saamme teräsputkia ja muita teräsprofiileja taivutettua kaareviksi esimerkiksi sillan rungoksi ja kaiteeksi.